Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Peter Lim recupera 600 milions d’euros en cinc sessions

Per Pablo Marquez · 17 Febrer, 2021

El màxim accionista del València CF, Peter Lim, ha arribat a convertir-se en una persona important en el món financer gràcies a les seues inversions en borsa. Durant les últimes setmanes, Peter Lim ha augmentat de forma considerable el valor de les seues empreses.

El periodista de València Plaza, Luis Torralba, ha explicat els moviments del màxim accionista del València en el programa radiofònic 90minuts. Peter Lim ha recuperat en borsa amb l’empresa TMG quasi 600 milions d’euros en cinc sessions diferents, segons ha informat el periodista de València Plaza.

A més, el periodista ha afegit que una empresa de salut seua va passar de perdre 600.000 euros a guanyar sis milions. Bona culpa d’això és l’ajuda que va donar el govern de Singapur a les empreses per la Covid-19. Luís Torralba explica que la pujada és descomunal, perquè el volum ha augmentat molt.

Peter Lim ha canviat el sector de la construcció per la salut. Ara també està apostant per Thompson X, una empresa que es dedica a firmar acords amb el sector salut. Menys del 10% de les accions de TMG cotitzen lliurement en borsa. El mercat encara no ha ficat valor a TMG perquè augmenta a un ritme molt elevat.

LES INTENCIONS DE LIM AMB EL VALÈNCIA CF

Segons Luís Torralba, Peter Lim no va a invertir en el club. Ara mateix, no està guanyant diners amb TMG, perquè abans estava en mínims històrics. En relació al València CF, el periodista de València Plaza pensa que Peter Lim no està perdent diners en el València CF. No obstant això, la reputació internacional és la cosa que més afecta l’empresari singapurés.