ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Peter Lim rebutja ofertes per Mestalla

Per Pablo Marquez · 02 Septembre, 2020

El València necessita vendre Mestalla tan prompte com es puga per a poder afrontar les exigències del Govern. També, és necessari per a complir els terminis amb l’ATE i mostrar garanties que el camp s’acabarà.

Segons ha informat el diari l’Espanyol, el València ha tingut ofertes per valor de noranta milions d’euros pels terrenys de Mestalla. No obstant això, el màxim accionista del València, Peter Lim, ha rebutjat l’oferta perquè la considera inferior.

El València té la intenció de vendre els terrenys de l’antic Mestalla per una xifra propera als 113 milions d’euros, que és la xifra que el club valora en l’àmbit de la comptabilitat. Cal recordar que el club va estar a punt de vendre els terrenys a l’oferta presentada pel grup ADU Mediterrani, però finalment no es va concretar.

El sector immobiliari creu que esta xifra és molt superior al preu de mercat, que actualment oscil·la entre els huitanta-cinc i els noranta milions d’euros. Per això, consideren que els vint-i-tres milions de diferència que demana el València són pràcticament impossibles.

D’altra banda, el club espera favors del Govern per a poder finalitzar les obres del Nou Mestalla, però des de la Generalitat insten al València a què ha de vendre els terrenys de l’antic Mestalla.