ACTUALITAT  

Peter Lim rebusca en el passat i pensa amb Nuno per a la banqueta

Per Blanquinegres · 31 Gener, 2023

Nuno, Gary Neville, Ayestarán, Prandelli, Marcelino, Celades, Javi Gracia, Bordalás, Gattuso i Voro, unes quantes vegades, han passat per la banqueta del València CF des que Meriton va arribar a la Capital del Túria. Sens dubte, des de fa anys, ha quedat demostrat que el projecte de Peter Lim és un fracàs i que mai s’ha pogut aconseguir l’estabilitat que un club com el València CF mereix. De fet, quan semblava que tot havia canviat amb Marcelino com a tècnic i Mateu Alemany com a Director Esportiu, van optar per l’opció de trencar-ho.

Ara el València CF torna a quedar-se amb la banqueta buida, per això Voro ha hagut de tornar a posar-se al capdavant d’un inexistent projecte amb l’objectiu de salvar la categoria. Un objectiu que haurà de complir sense fitxatges, ja que a 31 de gener, Meriton encara no ha mogut fitxa per cap jugador i el València CF haurà d’acabar la temporada sense reforços. Sembla que no li fan falta…

Peter Lim rebusca en el passat

Així i tot, encara que està previst que Voro siga qui acabe la temporada, a l’As informen que Peter Lim té el desig de poder recuperar un vell entrenador. Este seria el tècnic i amic Nuno Espírito Santo, que ja sap què és dirigir el València CF. Però el seu contracte fins al 2024 amb l’Al-Ittihad fa que es complique la seua arribada. A banda, s’hauria de pagar una clàusula de 5 milions, i ja sabem que el València CF ‘no té diners’ per a res. Per tant, momentàniament almenys, el desig de Peter Lim seria més un somni que altra cosa.