ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Peter Lim perd 1.665 milions d’euros en bossa amb l’empresa TMG

Per Pablo Marquez · 06 Agost, 2020

El màxim accionista del València no passa pel seu millor moment. Peter Lim està comprovant com les seues empreses disminueixen el seu valor i com la pèrdua de diners es converteix en la tònica dominant dels seus hòldings.

El món accionarial s’ha vist molt afectat a conseqüència del coronavirus, el qual ha frenat l’economia uns mesos. No obstant això, esta no ha sigut l’única raó per la qual el màxim accionista del València ha perdut eixes xifres tan notòries.

La realitat és que Peter Lim ha començat a perdre en l’empresa Thomson Medical Group (TMG) des que el singapurés comprara el València CF el vint-i-quatre d’octubre de l’any 2014. Eixe dia, TMG tancava deu cèntims per acció al canvi, és a dir, un 66% més de les xifres que es van registrar en el dia d’ahir. Per tant, Peter Lim ha perdut 1.665 milions d’euros des que va comprar la majoria accionarial del València, segons els companys de València Plaza.

El valor borsari actual de l’empresa és de 882 milions d’euros, quan fa un temps la xifra rondava els 2.547 milions d’euros. Les pèrdues han afectat Peter Lim i s’espera que, a conseqüència de la crisi del coronavirus, les xifres disminuïsca encara més en el primer semestre de l’any 2020. L’empresa va reduir els seus beneficis l’any 2019 en un 78%. No obstant això, els seus beneficis es van elevar. Però des de l’empresa, informaven que els accionistes i els inversors han de tindre cuidat a l’hora de negociar accions de l’empresa.

Haurem d’esperar a conéixer si l’empresari singapurés de setanta-un anys aconsegueix millorar la situació d’una de les seues empreses més importants. A més, és important estar pendent per si esta notícia afecta el futur més immediat del València CF que es troba en un any molt complicat, ja que no s’ha classificat per a Europa i haurà de reduir el seu pressupost de forma molt considerable.