FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Peter Lim no dona l’OK a la incorporació de Murillo

Per Josep Prats · 15 Septembre, 2020

Finalment, Peter Lim no ha donat l’OK per a fer efectiva la incorporació de Murillo fins a final de temporada.

Segons informa Héctor Gómez, el club ha comunicat a l’entorn del colombià que el màxim accionista no ha donat l’OK a la seua incorporació. D’altra banda, Javi Gracia ha demanat expressament que es posen d’acord, però fins al moment, la resposta des de Singapur és un no.

Altre fitxatge errat

El defensor cafeter tenia com a primera opció recalar a la disciplina valencianista. No vol tornar a la Sampdoria i el VCF era la seua primera opció.

No obstant això, haurà de negociar amb un altre club per a tindre minuts la pròxima temporada. El Celta estarà disposat a incorporar-lo en forma de cessió.

Enèsim jugador sense l’OK de Lim

Jeison Murillo se suma a la llista, cada vegada més amplia de jugadors que no han obtingut l’OK per a ser nous jugadors del VCF.

Ja va passar amb Germán Pezzella, el qual va estar molt de temps en l’òrbita del conjunt valencianista, però el seu elevat preu va fer que es quedara a la Fiorentina.

Pepe Reina és un dels altres afectats. Però esta vegada, el problema va ser la no eixida de Cillessen del VCF. Perquè arribara el porter espanyol, havia d’eixir l’holandés.

Altre és Yangel Herrera, possiblement qui més va esperar a l’entitat valencianista. El veneçolà esperava que Paulista tinguera el passaport espanyol per firmar la seua cessió al VCF. Finalment, va firmar pel Granada, ja que el document nacional del brasiler encara no ha arribat.