+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Peter Lim negocia a Singapur per Nani

Per Blanquinegres · 28 Juny, 2016

L’arribada de Nani al VCF continua caminant cap a l’èxit de tacar-se. El temps està sent un dels contratemps més evidents per eixa clàusula de 8,5 milions d’euros que té data de caducitat (30 de juny) i que per tant també té l’operació.

Esta mateixa vesprada, després de conèixer les paraules del President de Fenerbahçe a un sopar produït anit a Istanbul, el reconegut periodista italià de l’Sky Sports, Luca DiMarzio reconeixia als companys de Tribuna Deportiva de Radio Esport València que un emissari de Pastorello, agent del jugador portuguès, ha estat reunit en persona amb Peter Lim a Singapur per tal de apropar i tancar els últims detalls d’un traspàs exprés.

Açò continua reafirmant que l’entitat de Mestalla és la millor posicionada per tal de fer-se amb els servicis del futbolista que d’altra forma es desmarca de tota l’operació concentrat amb la selecció de Portugal tal i com ha pogut afirmar el propi jugador a una compareixença publica del conjunt luso on concretament ha dit que “no parlaré del meu futur fins que no acabe l’Euro”.