ACTUALITAT  

Peter Lim ja ha abonat els 5 milions restants acordats a la Fundació

Per Alejandro Fernandez · 30 Març, 2023

Peter Lim va pagar en el passat mes de desembre els 5 milions que devia a la Fundació VCF, així ho ha assegurat hui Solís en roda de premsa. El màxim accionista es va comprometre a pagar 6 milions en cinc anys per a finançar el projecte social de la fundació dins de la seua oferta per a la compra del club, però tan sols va abonar 1 milió.

Els 5 milions restants van quedar en suspens quan en 2016, Brussel·les va multar al club amb 20,4 milions d’euros per una suposada ajuda de l’Estat il·legal en haver rebut un aval de l’IVF perquè la Fundació es convertira en màxima accionista del club. El València va recórrer i el Tribunal General de la Unió Europea va alçar la sanció.

Els 6 milions en total per a la fundació tenien la finalitat que la pròpia fundació poguera desenvolupar el seu projecte, encapçalat pel València Femení. Una vegada alçada la sanció des de Brussel·les, la Fundació, complint amb el seu deure com a patrons, va exigir el pagament i el màxim accionista del València ha abonat ja la quantitat estipulada.

Hola