+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Peter Lim interessat en Gonçalo Guedes

Per Blanquinegres · 29 Octubre, 2014

L’última perla de la pedrera del Benfica, Gonçalo Guedes, davanter de tan sols 17 anys, ja ha despertat l’interés de diversos clubs europeus, entre ells el València que aniria de la mà de Peter Lim tal com informa el periòdic esportiu ‘A Bola’.

Amb 17 anys, Guedes està considerat com una de les principals promeses del futbol portugués i Peter Lim s’ha plantejat adquirir-lo i inclús deixar-lo al Benfica per què madure.

Ja ha pogut debutar amb el primer equip. Va ser el passat 18 d’octubre i va disputar 65 minuts en el partit de Copa de Portugal contra el Sporting de Covilha, que els lisboetes van guanyar per 2-3.

Gonçalo Guedes és el davanter titular del Benfica B, a la segona divisió. A més també ha estat convocat per a la selecció sub 20 de Portugal.

L’Arsenal, el Bayern de Munic, el Borussia Dortmund, el Milà i el París Saint-Germain també el seguixen. Té trenta milions d’euros de clàusula i s’especula amb la possibilitat que el club lisboeta torne a renovar el seu contracte ben aviat per a incrementar esta xifra.