+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Peter Lim insistix en Jackson Martínez

Per Alex Chardí · 22 Agost, 2014

Ens trobem en el compte enrere per a què done per finalitzat el mercat d’estiu i el VCF seguix necessitant dos jugadors que completen una gran plantilla de plenes garanties per a la temporada. Peter Lim és el que vol que estos dos jugadors siguen dos jugadors TOP i que tinguen el seu segell personal.

Mentre que per a la posició del migcampista la prioritat és Enzo Pérez tant per a Lim com per al club, amb el davanter no està tan clar les últimes setmanes. La direcció esportiva és partidària de la incorporació de Negredo o Llorente, però Peter Lim seguix somiant amb Jackson Martínez, el qual també agrada a la direcció esportiva.

El món del futbol sap de la gran dificultat de negociar amb el president del Oporto, Pinto da Costa, que sols deixarà eixir al crack colombià per la clàusula de rescissió de 35 milions d’euros. Fa mesos el magnat de Singapur ja va intentar aparaular el seu fitxatge, i hi havia postures properes per 28 milions fixos i 7 en variables. D’altra banda, el Milà, amb el traspàs de Balotelli al Liverpool, també sospira per l’ariet dels dragons, però la seua oferta, uns 25 milions, es quedaria lluny de la clàusula del futbolista.

A més, Peter Lim, decidit a fitxar a Jackson, delegarà a Jorge Mendes la missió de negociar la seua contractació a causa de la seua bona relació amb els dirigents del Oporto, tal com informa el diari AS. Amb Jackson Martínez, Lim ficaria la guinda que desitja a la plantilla “ché”.