Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Peter Lim i Gattuso, protagonistes del fitxatge de Cenk

Per Marc Santiago · 16 Juny, 2023

Cenk Ozkaçar i el seu recent fitxatge pel València han sigut temes recurrents els últims dies entre els aficionats. L’afició valencianista no s’explica com el club, que està en una situació econòmica molt delicada i no te poder per a realitzar moltes operacions per a adquirir jugadors en propietat, ha decidit pagar els 5 milions d’euros que conformaven l’opció de compra que tenien sobre el jugador internacional amb Turquia. Aquesta quantitat en altres contextos seria una xifra bastant assumible, però en el València actual que ve de lluitar per la salvació és una xifra que suposa una gran part del pressupost total per a fitxar.

Segons informa Marca, la raó que hi ha darrere d’aquesta operació ha sigut la recomanació que li va fer Gattuso a Lim del jugador, ja que segons l’entrenador italià Cenk és un jugador amb un gran potencial i amb unes condicions que el permetrà ser un dels millors defenses centrals d’Europa, és a dir, que en el futur el seu valor serà molt superior al d’ara i com ja sabem aquestes paraules enamoren a l’empresari sigapurés, qui l’únic motiu pel qual realitza fitxatges és en vista a obtindre un benefici futur i no per millorar l’equip. Açò ho hem pogut comprovar en algunes operacions que ha assolit el club en els últims anys, com són els casos de Correia, Abdennour o Cancelo.

Peter Lim no busca altra cosa que el seu enriquiment, mentre que el rendiment esportiu de l’equip és secundari. El turc és un jugador amb potencial i que encara és molt jove, però alguns dels seus partits no han acabat de convéncer a Baraja, qui no li ha donat un rol d’intocable ni molt menys.