+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Peter Lim està en Lisboa per fitxar a Enzo Pérez

Per Blanquinegres · 07 Desembre, 2014

Peter Lim, l’actual propietari del València CF amb el 70% de les accions del club, es troba en la ciutat de Lisboa amb la finalitat de negociar amb el Benfica el fitxatge del centrocampista Enzo Pérez, tal com informa hui el diari portugués “Record”.

Esta nova ofensiva pel jugador argentí arriba poc després de la visita de Lim a València, on es va reunir amb la cúpula esportiva del club per tal de debatre sobre els reforços que necessitava el club, tal com va avançar blanquinegres.com.

El magnat de Singapur vol reprendre les negociacions pel desitjat jugador després de les anades i tornades del passat estiu. En el dia d’ahir va haver-hi una reunió entre les parts (Luis Filipe Vieria, Jorge Mendes i el mateix Peter Lim) per tal d’establir les converses personalment.

Peter Lim no s’oblida d’Enzo Pérez, al que va tindre “fitxat” per 25 milions després d’haver-ho acordat així amb el president del Benfica. Però, posteriorment este es va tirar enrere desmarcant-se de l’operació i demanat 30 milions d’euros.

Descontent amb el Benfica, Enzo vol eixir. El club li va prometre un augment de sou si es quedava i este no ha arribat. A més, el jugador sap que va a eixir este mercat d’estiu, perquè a banda de l’interés del València, diversos clubs de la Premier League tenen els seus ulls posats en el migcampista argentí. I el Benfica està obligat a fer caixa perquè no travessa un bon moment econòmic.