ACTUALITAT  FITXATGES  

Peter Lim esgota la paciència de Sergi Canós

Per Manel Rumbau · 08 Agost, 2023

L’embolic entre Sergi Canós i el Brentford continua mentre el jugador busca eixir del club per tal d’unir-se al València de forma gratuïta. Els anglesos són conscients del desig del jugador de jugar al club de Mestalla.

Recentment, el València va presentar una oferta formal pel futbolista. Tot i que l’oferta no inclou una quantitat econòmica per fitxar-lo, sí que ofereix un percentatge significatiu dels drets del jugador en el futur, el qual es remunta fins al 25%. No obstant, l’oferta no acaba de convencer a l’equip anglés, ja que el Brentford demana una xicoteta quantitat econòmica d’uns 500.000 euros per deixar eixir el futbolista de Nules, malgrat que podria acceptar una xifra inferior.

No obstant això, el Brentford va comunicar que rebutjava l’oferta del València per Sergi Canós. Amb tot açò, l’operació continua bloquejada de la següent manera. Les opcions passen pel que el Brentford accepte l’oferta del València o fins que des de Mestalla es pose sobre la taula els 500.000 euros que ha posat l’Anderlecht. Aquesta última opció sembla molt improbable, ja que a la negociació jugador-club va quedar establert que el mateix hauria d’arribar gratis a Mestalla.

El problema, com de costum, és que Lim no autoritza pagar 300.000 euros per Canós i continua amb la seua política de no volver invertir res en jugador, per lo menys fins que no ixquen més jugadors.

Canós s’ha cansat d’esperar

Com es evident, i segons ha informat Ser Deportivos València, Sergi Canós entén que ja ha realitzat tots els esforços necessaris per poder arribar a jugar al club de la seua vida, però ja no està disposat a aguantar més temps. A escassos dies perquè arranquen les diferents lligues, el de Nules ja busca lloc en un altre equip o, pel contrari, complir el seu últim any de contracte en el Brentford.

Sergi Canós estava disposat a pagar de la seua pròpia butxaca la compensació de 200.000 euros al Brentford per a complir el seu somni de vestir la camiseta del València per a les tres pròximes temporades.
 
Peter Lim no ha autoritzat en cap moment que es tanquen operacions fins que es produïsca l’eixida de Samu Castillejo, el qual continua esperant una bona oferta d’Aràbia Saudita després de declinar jugar en Segona divisió amb el RCD Espanyol.