Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Peter Lim decideix deixar un marge de 3M d’euros al límit salarial de la plantilla

Per Joan Marc García · 08 Agost, 2023

Peter Lim ha col·lapsat el València quan sols queden 3 dies per a l’inici de LaLiga 2023/2024. La direcció esportiva del club, encapçalada per Miguel Ángel Corona, havia tancat algunes operacions: El fitxatge de Sergi Canós, el d’Amallah i la cessió de Marcos André al Valladolid. Tots aquests moviments estan ara mateix caiguts o paralitzats, a tres dies de que el València arranque la lliga al Sánchez Pizjuán front el Sevilla.

Pel que fa a Sergi Canós, segons ha informat Ser Deportivos València, el jugador entén que ja ha realitzat tots els esforços necessaris per poder arribar a jugar al club de la seua vida, però ja no està disposat a aguantar més temps. A escassos dies perquè arranquen les diferents lligues, el de Nules ja busca lloc en un altre equip o, pel contrari, complir el seu últim any de contracte en el Brentford.

Lim també ha paralitzat, al igual que ha fet amb l’operació Canós, l’acord total entre Valladolid i València per Marcos André i Amallah respectivament. Segons ha informat el Diari AS, el màxim accionista del club de Mestalla no ha autoritzat l’operació perquè vol un traspàs pel davanter brasiler.

Amb tot açò, segons ha informat Relevo, Peter Lim ha decidit deixar tres milions d’euros per baix del marge a què estan obligats els equips per LaLiga. Ningú sap per què, sols el màxim accionista del València, qui ha pres aquesta decisió sense explicació aparent. Segons la citada font, podria tenir a veure amb el possible fitxatge de Rafa Mir, tot i que no sempre les decisions del propietari del València han seguit el camí de la lògica.