ACTUALITAT  

Peter Lim continua negant-se a vendre el València CF

Per Blanquinegres · 11 Septembre, 2023

Tot i la decadència esportiva i social que Peter Lim ha aconseguit en el València CF, el màxim accionista del club continua sense intencions de vendre cap de les seues accions. Al llarg dels últims anys i després de poder observar com el singapurés no mostra cap interés en la seua “empresa”, han sigut diverses les ofertes que han arribat a les seues mans amb la intenció d’aconseguir que es desfaça de les accions, però fins al moment no ha tingut èxit cap de les ofertes.

Ara, quasi una dècada després de la seua arribada, el club continua sent pitjor cada temporada i amb objectius més lamentables per a un club històric i campió com ha sigut sempre el València CF. La seua presidenta, Lay Hoon, sense anar més lluny, va declarar la passada setmana que “l’objectiu d’esta temporada és la permanència”, unes paraules que evidentment no han agradat a part dels aficionats, que tot i ser realistes i saber que l’objectiu principal és aquest, no poden tolerar la imatge que estan mostrant del nostre club, el qual ha passat de guanyar títol a lluitar per no descendir.

Quin és el motiu?

Així i tot, Peter Lim continua sense intencions de vendre, però no sabem el motiu real. És una venjança als insults dels aficionats?, és perquè pensa que pot guanyar més diners a llarg termini?, és perquè desconeix la situació real del club?… Ningú sap la resposta, ja que Peter Lim ha deixat d’aparèixer públicament al València CF des de fa anys i ja ni es deixa veure per Mestalla ni per altre estadi, cosa que no sorprén a ningú.

De moment, tots els interessats en comprar el club o almenys en tindre informació, han rebut una negativa resposta, tal com informa Héctor Gómez. Peter Lim, mentrestant, segueix sense solucionar el tema del Nou Mestalla i la crisi social que té Meriton Holdings. Serà un possible descens a Segona Divisió el motiu que li farà vendre? Haurà d’arribar una oferta milionària per a decidir-se? Haurà de simplement cansar-se de tindre un equip de futbol que no sap gestionar? De moment, l’únic que està clar és que seguirà al València CF.