FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Peter Lim compra a Joao Cancelo, Ivan Cavaleiro i Bernardo Silva

Per Blanquinegres · 10 Agost, 2014

El magnat de Singapur junt amb l’agent de futbolistes Jorge Mendes continua a la recerca de les promeses del futbol europeu de futur. Segons el diari Record de Portugal, ha comprat a Joao Cancelo, Ivan Cavaleiro i Bernardo Silva per 45 milions d’euros.

Els moviments de Peter Lim per tal de replegar les millors estreles dels pròxims anys al futbol europeu continuen. Després d’aconseguir els passes de André Gomes i Rodrigo Moreno, ja cedits al València CF, ara ha arribat el torn de fer-se en tres de les màximes potències del futbol portugués, tots tres eren propietat del SL Benfica: Joao Cancelo, Ivan Cavaleiro i Bernardo Silva.

Des de fa mesos ja es parlava de la possibilitat d’un fons d’inversió vinculat a Jorge Mendes i Peter Lim interessat a comprar els drets dels 3 futbolistes portuguessos. Pareix que este rumor es confirma, el diari Record en Portugal afirma que Peter Lim ha pagat 45 milions d’euros a canvi d’estos tres joves del Benfica per tal d’incorporar-los a la seua nòmina de jugadors en Meriton.

Tots tres jugadors, propietat de la dupla Lim-Mendes, son present i futur, fixes a totes les categories inferiors tant del Benfica com de la selecció portuguesa, on compartixen vestidor amb André Gomes i Rubén Vezo. El president del Benfica, Luis Filipe Viera, no volia deixar escapar a estos tres diamants en brut, però l’oferta que ha presentat el magnat de Singapur era irrebutjable per als interessos del club lisboeta.

Bernardo Silva (1994), jugador de 20 anys ha acabat a préstec a l’AS Mònaco. Mig campista ofensiu esquerrà, clàssic ‘10’, la delícia de la “torcida” de les àguiles, malgrat els 3 partits que únicament ha disputat amb el primer equip. Mentre, al Benfica B de Segona Divisió va aconseguir 7 gols i 7 assistències en 38 partits.

Ivan Cavaleiro (1993), 19 partits disputats la temporada passada amb el primer equip lisboeta amb 20 anys. Extrem esquerrà amb velocitat i molt de desbordament, amb capacitat de formar en l’atac gràcies a la seua velocitat a la contra. Habitual en les concentracions de la Sub21 portuguesa. Enguany competirà a la primera divisió espanyola a les files del Deportivo de la Corunya.

Per últim, Joao Cancelo (1994), nomenat per ser l’amo del lateral de l’absoluta portuguesa i ser el relleu de Joao Pereira. La passada temporada, el lateral va ser nomenat millor jugador de la segona divisió portuguesa. Als seus 20 anys ja forma part de la primera plantilla de l’equip que dirigix Jorge Jesús. És, dels 3 jugadors, qui més interessa a la secretaria tècnica de Mestalla, a més, de ser l’únic que encara resta al conjunt de la capital portuguesa. La seua arribada estaria abans, condicionada a la marxa d’un dels inquilins del lateral dret de Mestalla, l’escollit seria Antonio Barragán, a qui li resta un any de contracte i no esta massa predisposat a renovar pel club blanquinegre.

– See more at: http://www.blancinegres.com/2014/08/10/peter-lim-compra-joao-cancelo-ivan-cavaleiro-i-bernardo-silva#sthash.lQl5sDJO.dpuf