Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Peter Lim autoritza el fitxatge de Canós

Per Blanquinegres · 15 Agost, 2023

Finalment ha arribat resposta des de Singapur amb una fulla d’instruccions de com moure’s en el mercat amb l’eixida de Uros Racic en direcció cap a Itàlia.

Segons ha informat Relevo, Lim ha autoritzat en les últimes hores el fitxatge de Sergi Canós. En els pròxims minuts el Brentford rebrà una oferta oficial que si no es torç haurà de permetre que Canós aconseguisca el seu somni i siga jugador del València.

El contracte serà el mateix que estava acordat entre les dos parts: quatre anys de de contracte i un salari lleugerament inferior que el que tenia amb el Brentford

“Em muir per jugar al València” va dir Sergi Canós en Relevo a l’abril, en una clara declaració d’intencions que ha resultat no ser ‘postureo’. El jugador ha rebutjat pel camí millors ofertes econòmiques (l’Anderlecht li millorava el salari), propostes competitives molt interessants (el Nottingham Forest li va oferir 4 anys de contracte) i propostes de clubs que li permetien portar ja jugant i entrenant setmanes (en l’Alabés, fins a Luis García li va cridar), tot per esperar al València.