+  ACTUALITAT  

Peter Lim acompanya al VCF en Barcelona

Per Blanquinegres · 18 Abril, 2015

lim barcelona

El magnat i màxim accionista del VCF esta acompanyant al seu equip en el seu primer viatge oficial.

Peter Lim, ja esta a Barcelona, junt a la resta de l’expedició blanquinegra per al partidas d’esta vesprada a les 16h al Camp Nou. Açò significa que, Lim esta vivint el seu primer viatge oficial junt al seu equip.

Abans de que faça acte de presencia en la llotja de l’estadi blaugrana, Lim ha aprofitat per visitar un emblema del VCF dels anys 70, principi del 80, Pepe Carrete, qui va patir un infart fa unes setmanes a Barcelona. Recordem que esta no es la primera vegada que el senyor Lim s’interessa per la salut dels empleats o ex empleats de l’entitat.

Finalment, fa uns minuts, Peter Lim ha estat al mateix hotel de concentració que la resta de l’expedició valenciansita i allí ha fet les delícies dels assistents, posant en l’oblit als reals protagonistes, els jugadors, fent-se fotos, signant autògrafs i rebent un curiós regal per part de la Penya Peter Lim, una replica del ninot de falla que li van dedicar.

Com ja es va deixar caure, el màxim accionista de l’entitat finalitzaria la seua setmana de reunions a València presenciant en directe el duel entre FC Barcelona i València CF que en poc més de 2 hores donarà inici.