+  SOCIAL  

Peter Lim aclamat en la festa valencianista

Per Blanquinegres · 26 Octubre, 2014

Peter Lim arribava a la ciutat de València al voltant de les 10 hores al matí entre gran expectació. Primer acudia a les obres del nou Mestalla per tal de vore de primera mà un dels projectes que més il·lusió alça en terres valencianes. Allí va inspeccionar les obres i va conéixer els detalls del que serà el nou temple blanquinegre.

Posteriorment acudia a l’hotel on es concentrava el primer equip per fer una visita als seus jugadors. Allí va poder presentar-se davant els 24 futbolistes de la primera plantilla, ja que Nuno havia tingut el dia anterior el detall de convocar-los a tots pensant en això. A més, va acompanyar-los durant el menjar i després es va retirar a descansar.

Peter Lim havia tingut un matí intens, però res comparat en allò que anava a viure aquella mateixa vesprada al temple valencianista per excel·lència, Mestalla.

El nou propietari de la majoria accionarial del València CF acudia a Mestalla poc més d’una hora abans del partit, passades les 18.30 hores, la locura començava. L’explosió de la locura va coincidir quan el magnat, acompanyat de Amadeo Salvo van eixir al balcó de la llotja a saludar als més de 2.000 aficionats que l’estaven aclamant.

Per últim, va poder gaudir de l’espectacle del futbol i de la victòria del seu equip acompanyat del gran ambient de l’afició. A més, va baixar al vestuari abans i després del partit, per desitjar sort a l’equip i felicitar-los per la victòria.