ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Peter Lim accepta el fixatge d’Andreas Pereira

Per Pablo Marquez · 14 Agost, 2020

Una vegada han eixit alguns jugadors, és el moment de la incorporació de nous futbolistes de cara a la pròxima temporada. En esta ocasió, el futbolista és un vell conegut de l’afició valencianista.

Segons el diari brasiler, Esporte Interativo, el màxim accionista del València ha donat l’ok al fixatge d’Andreas Pereira. El jugador no ha gaudit de les oportunitats que esperava al Manchester United i ha demanat al club anglés i al seu representant que li busquen una eixida.

UN VELL CONEGUT

Andreas Pereira podria passar per una segona etapa com a jugador del València, ja que va estar en el Club de la Capital del Túria en la temporada 2017/2018 a les ordres del tècnic asturià. Marcelino Garcia Toral.

Com ja coneix la ciutat i l’equip, Andreas Pereira no descartaria jugar una altra temporada en el València CF. En el club valencià, Andreas Pereira va disputar trenta partits entre la Lliga Santander i la Copa del Rei i va anotar un gol i repartit quatre assistències.

Este any al Manchester United Pereira ha anat de més a menys. Al principi era una peça important per als plans d’Ole Gunnar Solskjaer amb el qual ha disputat un total de quaranta partits esta temporada. No obstant això, amb el fixatge de Bruno Fernandes i l’aparició estrelar de Greenwood, la influència d’Andreas Pereira ha disminuït i el brasiler només ha disputat seixanta-dos minuts després del confinament.

De totes maneres, el fixatge serà complicat, perquè Ole Gunnar Solskjaer vol que el futbolista es quede i està tractant de convéncer-lo. El València haurà de seduir al futbolista si vol que torne al València com va fer en la temporada 2017/2018.