ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Peter Federico reacciona al “Peter vete ya”

Per Alex Alfaro · 06 Febrer, 2024

Peter Federico ha sigut presentat durant la vesprada d’ahir en l’estadi de Mestalla com a nou jugador del València. Després d’una llarga espera des d’estiu, i amb la venda de Koba Leïn a l’Sporting de Portugal aquest mercat, el jugador dominicà ja és oficialment un més a la dinàmica d’equip de Baraja.

L’extrem arriba cedit i amb una opció de compra no obligatòria. El Madrid es guarda la meitat del futbolista per a continuar tenint el control en el cas que el València decidisca comprar de manera definitiva a l’atacant. La seua arribada ha generat molts dubtes en l’ambient, ja que arriba del Reial Madrid Castilla, un equip que pertany actualment a la tercera categoria del futbol espanyol i on no ha sigut titular durant aquesta temporada,  tot i que ha participat en quasi tots els partits.

Jugar en el València

El València és un club històric i molt exigent. Vinc a treballar per a mantindre l’equilibri col·lectiu i donar un bon nivell individual.

En el vestuari es parla de treballar. Som un equip jove i amb ganes. M’han sorprés tots, des del porter fins a l’últim jugador.

Mestalla

Mestalla me’l imaginava des de fa dies. És un estadi espectacular. M’estic preparant per a que m’arribe l’oportunitat i poder marcar un gol ací.

Llarga espera

Vaig decidir esperar al València. El treball del dia a dia és el que em fa estar ací. Done gràcies al València, tard o prompte volia estar ací. Espere estar ací sis mesos i molts més.

Des d’agost m’he centrat en el meu. No puc enfocar-me en el que no depén de mi.

Baraja

El meu primer contacte amb Baraja ha sigut ara mateix. He treballat en el meu dia a dia fins que he tingut l’oportunitat. Ho donaré tot pel València per a poder quedar-me.

Posició al terreny de joc

Em sent còmode jugant per la dreta, però sóc un jugador polivalent, estic disposat per a tot. Puc jugar també de carriler. Treballe per a mi. I no vull assemblar-me a ningú.

Peter Federico reacciona al “Peter vete ya”

Peter Federico va viure el passat cap de setmana la seua primera vesprada a Mestalla. Si bé encara no ha tingut l’oportunitat de debutar amb el primer equip, els companys del Dia de Después van gravar els millors moments de la vesprada. Des de la seua xarrada amb Yarek i amb Jaume Domenech a la seua primera vegada calfant a Mestalla. Però possiblement el moment més curiós és quan Mestalla va cantar allò de “Peter vete ya” i Rivero va haver d’explicar-li que no es referien a ell, si no a un altre Peter”