ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Pepelu, sobre l’objectiu: “En el vestuari mirem el dia a dia i sabem que podem guanyar cada partit”

Per Manel Rumbau · 22 Novembre, 2023

Pepelu García, un dels homes de moda a l’actualitat del València, ha sigut entrevistat durant el dia de hui pels companys de Cope València. En aquesta conversa, el jugador de Dénia ha destacat l’estat actual de l’equip a LaLiga, així com el seu més que sonat fitxatge pel club de Mestalla aquest estiu entre altres temes.

Intrahistòria del seu fitxatge

Tant el meu entorn com jo sabíem que només eixiríem del Llevant si pagaven la clàusula per mi. Quan un club important com el València va voler pagar-la va ser un motiu d’orgull. Em va impactar molt.

Li ho vaig explicar a mon pare, va haver-hi un silenci… Al final era anar-me’n a l’equip rival.

Jugar a Mestalla

Mestalla ens porta en braços i fa xicotet a l’equip rival. Quan apreten s’escolta molt l’ambient. De xiquet somiava amb jugar en grans estadis i ara tindre l’oportunitat de jugar a Mestalla és increïble.

Familia valencianista

El meu iaio és molt futboler i li agrada molt el València. Que anara a Mestalla a veure’m jugar em va fer molt feliç. Sempre em deia que era una cosa que li agradaria veure.

Objectiu de l’equip

Des del Departament de Comunicació em donen llibertat. La directiva va posar eixe objectiu (la salvació), però en el vestuari mirem el dia a dia i sabem que podem guanyar cada partit. No ens posem límits.

Possibilitat d’anar a la Selecció

Sé que Luis de la Fuente mira molt els partits del València i tant de bo es produïsca eixa trucada.

Relació amb Javi Guerra

El meu entendiment amb Javi Guerra va ser una cosa que va sorgir de manera molt natural. Tant de bo continuem donant eixe rendiment i el millorem.

Manies 

Sí, soc molt maniàtic. Algun company al principi em mirava estrany, però després de veure que aquests 13 partits m’estan anant bé ja no em miren tant d’aquesta forma (riures). Algun vacil·le ha caigut en el vestuari. Alguna nit medite per a descansar millor, sope tres hores abans d’anar al llit…