Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Pepelu, sobre el mercat: “Els jugadors no som hermètics i sabem que es conten coses”

Per Manel Rumbau · 19 Agost, 2023

El València va guanyar anit el seu primer partit de la temporada a Mestalla en el partit corresponent a la 2a jornada de LaLiga EA Sports 2023-24. D’aquesta forma, tot i l’absència de fitxatges, els de la capital del Túria comencen la temporada amb un 6/6 més que necessari.

En acabar el partit Pepelu, considerat el millor jugador del partit pels espectadors (MVP de “La Grada” de DAZN), va donar les seues impressions en zona mixta sobre la victòria davant Las Palmas.

Primer gol amb el València

La veritat és que estic molt feliç pel meu primer partit oficial a Mestalla, però sobretot per aconseguir els 3 punts que és el que volíem. El gol és important, però jo estic content per haver ajudat l’equip a aconseguir la victòria.

El vestuari

Ho vaig dir el primer dia. El vestuari és molt positiu, gent jove que vol sumar, que vol ajudar… i la veritat és que des que vaig xafar el vestuari vaig adaptar-me molt ràpid perquè m’ho han fet tot molt fàcil.

L’absència de fitxatges

Nosaltres hem d’estar al marge de tot açò perquè ens dediquem a jugar. Tenim les idees molt clares des del primer dia, som gent jove que sap que ha de treballar cada dia. Cal tindre molta energia per tal d’aconseguir els 3 punts. Si ve algú més a ajudar-nos, doncs molt millor perquè segur que ens ve molt bé”.

L’elecció del llançador del penal

El cert és que som uns quants els que practiquem els penals, però des de la banqueta m’han dit que llançara jo. Estic còmode llançant-lo, tinc confiança i hui ha eixit bé per poder marcar el gol.

Necessita reforços l’equip?

Jo crec que eixa pregunta no és per a mi, heu de fer-la a altra gent, però si l’entrenador diu que es necessiten reforços és que té raó. Si venen, encantats perquè segur que ens ajudaran.

Esteu al corrent (els jugadors) de la situació del València en el mercat?

Nosaltres ens dediquem a entrenar i a jugar que és el que ens interessa, però si que és veritat que no som hermètics i sabem que es conten coses. Si ha d’arribar algú, com ja he dit abans, que arribe perquè segur que ens ajuda.