ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Pepelu parla sobre les opcions d’anar a la Selecció espanyola

Per Blanquinegres · 09 Novembre, 2023

Pepelu ha atés el Diario Marca en una setmana important mediàticament per al València. Els homes de Baraja visiten l’estadi de Mestalla i l’ex del Llevant es prepara per a un partit molt exigent en el Santiago Bernabeu.

Fins a on arribarà Pepelu?: Portava un temps en Segona que em va fer madurar molt. Va ser un canvi significatiu en fitxar en la mateixa ciutat per l’altre equip. En vindre al València, òbviament, l’exposició anava a ser gran. Però des del primer dia el bo, que em va agradar molt del cos tècnic, és que em van dir que em mostrara com soc jo, com és Pepelu. El que intente en el dia a dia és donar el màxim de mi i ajudar als meus companys. Eixa connexió amb el vestuari i els tècnics em fa que puga donar aquest nivell. Estic content, però vull que siga molt millor.

Ambició: Alguna cosa em coneixien, però quan vaig arribar em van destacar que sempre he tingut mentalitat guanyadora i sempre he sigut ambiciós. Quan he parlat amb la direcció esportiva i el cos tècnic sempre ho vaig ser i vaig dir que volia intentar guanyar el màxim possible i no tindre mentalitat conservadora. No sols jo. Crec que tots els jugadors tenim eixa mentalitat.

Parella amb Javi Guerra: Amb tots hi ha bon feeling. Però Javi és molt bon xaval. Des del primer dia connectem en el vestuari i a nivell de joc. És cert que ens sentim còmodes i ens entenem sense mirar-nos.

Repte del Madrid: Des que iniciem la setmana estem analitzant el partit. Hem de tindre un partit de molta personalitat malgrat la nostra joventut. Ser ambiciosos i forts en els duels. Si ho fem al Bernabéu donarà resultat. Són tots molt bons, tant amb pilota o sense pilota, però estic content perquè sé que amb l’equip que tenim podem competir-los i posar-los en problemes.

Selecció: Sempre he dit que el meu somni és anar a la selecció. Porte temps perquè un dia arribe eixa cridada. Jugant bé al València tant de bo algun dia puga arribar eixa cridada. A Espanya hi ha jugadors increïbles en eixe lloc. Però això és bo per a ajudar-te a pujar el nivell.