+  ACTUALITAT  

Pellegrini queda lliure en juny i el VCF va darrere d’ell

Per Pere Alapont · 01 Febrer, 2016

El Manchester City ha fet oficial que Pep Guardiola serà el nou entrenador del club a partir de la pròxima temporada, firmant per un total de 3. Açò suposa que l’actual tècnic citizen, Manuel Pellegrini, quedarà lliure i podrà decidir si buscar un nou destí o prendre unes vacances.

En cas de posar-se a escoltar les, de segur, nombroses ofertes que va a començar a rebre, una d’elles podria ser la del València Club de Futbol, al qual no li està eixint massa bé la jugada amb Gary Neville i és molt probable que busque un nou entrenador en acabar la present temporada. L’interés en el veterà tècnic és real i el València ja hauria iniciat els contactes per tal de fer-se amb ell per a les pròximes temporades.

Al xilé també se li han tancat les portes de la selecció nacional del seu país, ja que fa uns dies es féu oficial el nomenament de Juan Antonio Pizzi, un ex valencianista precisament, com a nou seleccionador.

Pellegrini ja coneix de sobra la Lliga espanyola, una condició que deuria considerar-se molt important a l’hora de signar a un nou tècnic, i el seu caràcter dins i fóra del terreny de joc l’avalen de sobra.