La millor informació del ValènciaCF en valencià

Paulista: “Tots estem del costat de Diakhaby”
,

Paulista: “Tots estem del costat de Diakhaby”

COMPARTIR

728-90

Un dels capitans del primer equip, Gabriel Paulista, ha parlat en VCF Mèdia per a reafirmar la postura del club i mostrar tot el recolzament a Diakhaby després de l’insult racista rebut el passat diumenge.

Jo crec a Diakhaby. Ho conec des del primer dia. Ja sabem com és. És molt tímid, molt tranquil i s’enfada de veritat. Crec molt en ell. Ell no inventarà aqueix tipus de coses. Hi ha una acció d’una pilota que disputa i de sobte ix de la seua zona per a discutir amb el jugador rival. No és cap mentida. Tant jo, com la plantilla, el club i tothom estem al costat de Diakhaby. Aqueixes coses no poden succeir

Quan va passar tot vaig escoltar a Diakhaby dir “àrbitre, em va dir negre de merda”. La pilota estava prop de la nostra àrea. Mirava a Diakhaby i al partit, i demanava que tiràrem la pilota fora. Va haver-hi un moment en el qual jo també vaig voler eixir de la meua zona i la pilota el teníem a prop. Vaig robar la pilota, el vaig tirar fora i vaig anar a defensar a Diakhaby que estava amb diversos jugadors del Cadis CF. Vaig veure que estava molt enfadat, fora totalment de si. Vaig intentar protegir-ho i calmar-ho. Ací va ser quan va poder calmar-se i va poder parlar amb l’àrbitre

Va arribar informació al vestuari que si eixíem del camp perdíem el partit i podíem perdre punts en La Liga. Diakhaby va dir que no volia això, que volia que tornàrem al partit. Així ho vam fer i estem al seu costat

No es pot ofendre a una persona d’aquesta manera. En un camp pot passar moltes coses, però aquest tipus de coses no poden succeir. És una falta de respecte a l’ésser humà. A mi m’és igual el meu color o el del meu company. Som tots iguals i aquestes coses no poden succeir més. Hem de tractar a tots igual