Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Paulista té clar l’objectiu del seu equip i valora el seu rendiment individual

Per Alex Alfaro · 04 Gener, 2023

Paulista va parlar durant el dia d’ahir en zona mixta res més acabar el partit enfront de La Nucia. Més enllà de la valoració que va fer sobre el partit, Gabriel va ser crític amb el seu rendiment al llarg de la temporada i va parlar de manera clara sobre un objectiu amagat al València C.F des de fa anys: jugar Europa.

Relaxacion i renovació

He de respectar les decisions però no puc relaxar-me. No puc acceptar perquè això suposa relaxar-me. València em paga. Em queda un any i mig. Treballaré fort per a deixar al míster amb dubtes. Cada dia vull recuperar la confiança. En l’aspecte físic estic bé i vull jugar amb el València fins al final de contracte. No pense a eixir. Vull recuperar el meu lloc de titular. Estic bé en el club i la ciutat. La meua família està contenta. No tinc perquè pensar en eixida”

Tristesa per no jugar

“No puc mostrar que estic content. No estic content en la banqueta. Tinc molta experiència però soc humil, li pregunte el que he de millorar. Ell i el seu cos tècnic m’ho diuen i estic millorant cada dia. Soc un dels capitans. L’entrenador per la seua manera de ser si no li agradara em diria que no compta amb mi. Vaig jugar Elx i Mallorca. Contra el Barça vaig fer un partit bo i contra la Real vaig patir un colp que no em va deixar estar al 100% al següent. L’aturada m’ha vingut bé”

Europa

“És complicat, si encaixem molt no tindrem victòries en esta Lliga. El míster demana estar 100% atent durant 95′. Encaixem en la fase final de partit moltes vegades perquè ens falta concentració. Hem de millorar això si volem jugar Europa”

Fitxatges

“Clar, si venen fitxatges segurament ens ajudaran. Estem millorant, estan parlant de jugadors que poden arribar i ens ajudarà a aconseguir l’objectiu. Tots els meus companys pensen el mateix, és una plantilla jove, però podem. Tenim un equip molt bo”