ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Paulista s’acomiada del València: “Mai oblidaré al valencianisme”

Per Javi Richart · 03 Febrer, 2024

Ha arribat el moment. Després de confirmar-se el seu fitxatge per l’Atlètic de Madrid, Gabriel Paulista ha emés un emocionant comunicat a les seues xarxes socials per acomiadar-se del València CF i la seua afició. El defensa brasiler va arribar a Mestalla en 2017, i ha sigut peça clau en la millor època recent del conjunt blanquinegre i capità als últims anys.

“Estimats valencianistes, no he tingut l’ocasió d’acomiadar-me i, a través d’esta senzilla carta, vull donar-vos les GRÀCIES. Gràcies per estos anys meravellosos en un club que sempre estarà en la meua vida i en la de la meua família. Gràcies pel vostre suport i gràcies per la vostra exigència. Vaig arribar a València i vivim moments molt feliços els primers anys, després més difícils com a capità, però mai he deixat de sentir la grandesa de l’afició, que sempre dona tot pel seu club”, assegurava Paulista.

El brasiler continuava amb els millors desitjos: “Espere que en el futur puguen millorar les coses, que es tornen a viure moments tan feliços com aquella Copa guanyada a Sevilla, les nits de Champions, les grans remuntades i, en definitiva, que el València Club de Futbol torne a ser el que sempre ha sigut durant més de cent anys. Deixe arrere un vestuari ple de joventut, amb companys excel·lents i amb un entrenador i un cos tècnic que tenen eixa mateixa il·lusió també. Es mereixen alegries i dies d’èxit. Tant de bo les puguen complir”.

Gabi s’enrecorda de tota la gent del club: “Em vull enrecordar en el comiat també dels empleats, dels tècnics que he tingut i dels companys amb els quals he compartit tant. I de la gent que va apostar per mi. Ara comence un projecte personal somiat, un repte enorme, amb molta il·lusió i ambició en l’Atlètic de Madrid, però mai oblidaré al valencianisme”.

Adéu al València CF: “Per part meua, m’en vaig feliç i amb la consciència tranquil·la. Deixe als altres valorar el meu pas pel València, però sempre vaig entregar tot el meu esforç. Sempre tindré present al València CF amb
AGRAÏMENT i CARINYO. AMUNT!!”