ACTUALITAT  

Paulista ja va rebutjar al Besiktas en gener

Per Eva Tortajada · 14 Juny, 2024

Durant la seua estada a Madrid, Gabriel Paulista ha jugat tan sols cinc partits amb Simeone, una xifra que ningú s’imaginava quan va arribar a l’Atlètic de Madrid. L’equip de la capital sofria de problemes a la defensa, però l’hispà-brasiler no va convéncer a l’argentí com a solució.

Paulista va firmar per l’Atlètic durant el mercat d’hivern, malgrat que tot apuntava que el jugador terminaria en Turquia jugant per al Besiktas. Tal com informen des de Relevo, el Besiktas li va oferir 3,8 milions d’euros per temporada a gener, la mateixa oferta que el central sí ha acceptat ara. En aquell moment, Paulista va considerar una decisió més adequada fitxar pel club madrileny, on ha cobrat 1,2 milions d’euros en els sis mesos que hi ha estat.

L’absència de partits jugats a l’equip colchonero no ha fet que el Besiktas perda l’interés en ell, i en finalitzar la temporada van començar a fer moviments per a convéncer el central després d’una mala temporada dels turcs. L’equip va finalitzar la campanya en sisena posició amb 56 punts, a quasi 50 punts de distància del Galatasaray.

La realitat és que la defensa del Besiktas necessita reforçar-se, i la incorporació de Paulista era prioritat total a l’equip de Giovanni van Bronckhorst. De fet, el club li ha oferit novament eixos quasi 4 milions per temporada, una oferta que no ha desagradat al futbolista. A falta de confirmació oficial, Paulista jugarà en Turquia a partir d’aquest estiu, un fitxatge molt important per al Besiktas.