La millor informació del ValènciaCF en valencià

Paulista i Rendall no són els únics que han necessitat recorrer a un metge extern
,

Paulista i Rendall no són els únics que han necessitat recorrer a un metge extern

COMPARTIR
Bordalás va esmentar en roda de premsa fa unes setmanes que Thierry Rendall havia demanat una valoració externa de la seua lesió, aprofitant una visita al seu país. Aquestes declaracions ens van fer obrir les orelles ja que no és una cosa habitual quan un club té un ampli equip mèdic.

Durant el dia d’ahir, el Partido de Tribuna va informar que Gabriel Paulista havia visitat a un metge madrileny perquè també li donara un segon punt de vista. A més, segons van comptar, la lesió es podia allargar un mes més.

La setmana passada a Sant Sebastià, Blanquinegres li va preguntar per aquesta mateixa qüestió a Bordalás. El tècnic va afirmar que cap altre futbolista havia sigut atés de manera externa i que la relació amb el cos tècnic era fantàstica.

Bordalás va mentir en eixa declaració. Segons ha pogut saber Blanquinegres, altre jugador va ser atés per un metge extern a causa d’un mal diagnòstic. En aquest cas concret del qual parlem, el cos mèdic va assenyalar en primer lloc una lesió muscular de grau un que realment era de grau tres.

Tot indica que la relació cos mèdic-cos tècnic no és la millor del món. Prova d’això que Bordalás ahir fera oïdes sordess a la pregunta sobre Gabriel Paulista.

Siga com siga, el València té un gran problema pel que fa a les lesions en defensa i ja van diverses recaigudes al llarg de la temporada.