ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Paulista firmarà hui la seua eixida

Per Alex Alfaro · 30 Gener, 2024

El València té com a prioritat en els últims dies de mercat aconseguir l’eixida de Gabriel Paulista. L’orde de Peter Lim és clara i no vol que el central brasiler arribe als 20 partits que li permetrien renovar de manera automàtica. Però és que el màxim accionista no vol ni tan sols que renove a la baixa. Lim no vol que Paulista siga futbolista del València la pròxima temporada.

No obstant això, els terminis cada vegada es redueixen i s’ha acaba el temps perquè el València puga aconseguir una venda. El mercat finalitza dijous que ve a les 23.59 i abans el València ha de tancar la seua eixida. Ofertes han hagut moltes durant el mercat, però poques que hagen aconseguit convéncer a Paulista o bé en el tema econòmic o en el projecte econòmic.

Segons ha informat el diari AS, l’Atlètic de Madrid i el Besiktas han cridat en les últimes hores al seu agent, Hugo García. Durant el dia d’ahir Paulista es trobava decidint sí que acceptaria l’oferta del Besiktas que li oferia bones quantitat econòmiques per a decidir si fer el pas a la lliga turca.

No obstant això, a última hora d’ahir l’Atlètic de Madrid va preguntar per les seues condicions. Després de la lesió de Giménez, Paulista és una de les opcions prioritàries de l’Atlètic de Madrid però no és l’única.

Paulista vol tancar la seua exida hui

Gabriel Paulista vol tancar la seua eixida del València hui. El club de Mestalla li va comunicar ahir que no havia cap opció de que continuara la resta de la temporada. El futbolista té clar que la seua opció triada és l’Atlètic de Madrid. Els detalls que queden és que el València acaba d’acceptar que jugador ixca a cost zero. Hi ha una reunió prevista durant el dia de hui per a acabar de firmar els papers i tancar la venda.