ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Paulista: “Defensaré aquest club fins a l’últim minut. És el mínim que puc fer.”

Per Marc Santiago · 26 Abril, 2023

Ahir el València CF publicava a les seues xarxes socials una entrevista al central i capità Gabriel Paulista on va fer una sèrie de declaracions molt interessants sobre la situació de l’equip i el futur immediat que tenen al davant.

“Va ser una victòria molt important. Va eixir tot perfecte i poguérem aconseguir els 3 punts.” Va dir amb relació al partit del passat diumenge contra l’Elx.

També va comentar el paper tan rellevant de l’afició per als pròxims encontres: “Mestalla ens ajudarà en moltes coses. Nosaltres dins del camp hem de traure alguna cosa més del que tenim i anem en cerca d’una victòria que és molt necessària. Ací tot el món sap que l’aficionat del València és molt exigent, la història d’aquest club exigeix tot açò.”

L’hispano-brasiler va agrair el desplaçament dels aficionats a Elx i va parlar sobre la importància de la victòria fora de casa i el crucial que és tornar a guanyar en casa, ja que segons Paulista: “Mestalla és la nostra fortalesa i no podem perdre a casa en aquesta recta final tan rellevant. Hem de sumar.”

Sobre Baraja va dir que era un entrenador que és una llegenda dins del club, que té molta passió i sang calenta i que això els ajudava molt als jugadors a l’hora de motivar-los per a donar-ho tot i millorar cada dia.

Finalment parla un poc sobre la seua situació: “Quan estic dins del camp intente traure el millor, tinc ganes de defensar aquest escut i als meus companys. Aquest club és molt gran i nosaltres sabem la importància que té. Jo defensaré aquest club fins a l’últim minut perquè el club m’ha ajudat molt des del primer dia i és el mínim que puc fer.”

Paulista tornava a jugar un partit de titular amb el València per primera vegada des del partit contra la Reial Societat el 25 de febrer. I és que aquesta temporada està sent un poc complicada per al Gabriel, ja que no està disputant molts minuts i està patint moltes lesions que no li permeten rendir al màxim.