La millor informació del ValènciaCF en valencià

Paulista contesta mitjançant el seu Instagram a si finalment s’operarà
,

Paulista contesta mitjançant el seu Instagram a si finalment s’operarà

COMPARTIR

Gabriel Paulista porta lesionat des del 30 d’octubre en el partit contra el Vila-real. Aquella lesió d’isquios que en un primer moment apuntava a una duració aproximada de 3 setmanes, va acabar allargant-se molt més.

En veure que el tractament no funciona, Bordalás va recomanar a Paulista la visita d’un metge extern a la ciutat de Madrid. Una pràctica habitual durant aquest temps, des que el fera Álex Blanco el mes de setembre com va avançar Blanquinegres.

No obstant això, aquell tractament tampoc va funcionar i se li va ser oferida l’opció de l’operació a Gabriel Paulista. Després de valorar totes les opcions, es va arribar a la conclusió que el millor era no anar al quiròfan, principalment perquè el brasiler tenia por de no poder jugar més en el que queda de temporada.

Durant les últimes hores ha publicat una imatge en Instragram en la qual descarta completament l’operació. Ara mateix el gran dubte es troba a saber quan tornarà als terrenys de jocs. Bordalás no va ser capaç d’estipular cap termini en roda de premsa i té pinta que acabarà el mes de gener i Paulista seguirà sense estar en dinàmica amb el primer equip.

Mentrestant, el club es troba a la cerca que puga ajudar a suplir la baixa important de Paulista. És per això que Bordalás tenia tanta pressa per trobar un substitut. No obstant això, a 13 de gener encara no hi ha res tancat.