ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Paulista anuncia que li agradaria tornar al València

Per Blanquinegres · 29 Maig, 2024

Gabriel Paulista no seguirà en l’Atlètic de Madrid després del pròxim 30 de juny. El futbolista va signar per sis mesos amb l’entitat blanc-i-roja, per a cobrir la vacant deixada per Söyüncü, però no ha sigut una opció real per al Simeone en aquesta segona meitat del curs. Va començar fort, però un parell de lesions li van traure dels plans. En total ha disputat 4 partits de LaLiga, sent suplent o no convocat en la resta. Ja sap que el club no el renovarà pel que busca destí. Serà agent lliure el pròxim 1 de juliol.

Paulista hui ha sigut a la Ciutat Esportiva de Paterna i en un vídeo que han publicat els companys de Ràdio Marca València ha explicat que li agradaria tornar al club:

“Clar que m’agradaria tornar, m’agradaria molt. He passat moments molt feliços ací i la meua família estaria contenta de tornar. Mai se sap el que pot passar en el futbol”

“No veig possible la volta. Però si passa alguna cosa, com passa en el futbol, si necessiten un central ací estaré jo”

“No tinc clar el que pot passar amb el meu futur. Els meus representants estan treballant en tot això. M’agrada saber les coses quan ja estan tancades i ara em vaig de vacances i no vol tindre preocupacions”