La millor informació del ValènciaCF en valencià

Paulista, a l’onze de la jornada
,

Paulista, a l’onze de la jornada

COMPARTIR

El València empatà a 0 al Coliseum Alfonso Pérez a un partit on s’imposaren les defenses. Els atacants dels dos conjunts es trobaven cada vegada amb una acció defensiva que els allunyava del gol, i quan feia la impressió que ja havia arribat el VAR li negà la possibilitat a Borja Mayoral. No va ser el millor partit de futbol d’esta temporada, però sí que va ser un enfrontament típic entre els estils de Bordalás i Quique Sánchez Flores.

Porteries a 0

Així, en un partit basat en la solidesa defensiva el que més brillà va ser Gabriel Paulista. El central brasiler és una peça clau al sistema de José Bordalás i des que ha tornat a l’equip tan sols ha encaixat un gol (precisament quan ell no estava). Davant Mallorca i Getafe a la Lliga i davant l’Athletic a la Copa el València no encaixà cap gol i el denominador comú ha sigut la seua presència.

Paulista i Parejo

Estes estadístiques li han servit per a aparèixer en l’onze de la jornada 28 de Who Scored, on ell és l’únic valencianista. El seu company al centre de la defensa és Robin Le Normand, mentres que els laterals són Dani Alves i Alfonso Pedraza. La resta de posicions les ocupen jugadors del Barça i del Madrid, a excepció del centre del camp, on es troba el nostre excapità Dani Parejo. Per últim, el porter és Álex Remiro.