La millor informació del ValènciaCF en valencià

Patrick Kluivert parla, entre risses, de la salutació de Gattuso al seu fill
,

Patrick Kluivert parla, entre risses, de la salutació de Gattuso al seu fill

COMPARTIR

Justin Kluivert es va convertir en l’últim fitxatge del València esta temporada. El davanter holandés va firmar l’últim dia de mercat i arriba des de la Roma en qualitat de cessió i amb una opció de compra de quinze milions d’euros. 

Ahir no va entrar en la convocatòria davant el Getafe, perquè només havia entrenat un parell de vegades amb Gennaro Gattuso. De fet, el tècnic italià és un dels protagonistes d’esta història. El primer dia en l’oficina de Kluivert i Ilaix, el València va capturar i publicar la forma en la qual Gattuso va rebre als jugadors. Eixe colp de Gattuso a Kluivert va generar moltes rises entre l’afició per la forma de mostrar afecte per part de l’italià. 

El pare de Justin Kluivert, Patrick, també exjugador del València, ha parlat sobre la conversació que va tindre amb el seu fill sobre el colp que li va donar Gattuso. 

Sí. Em va dir: ‘Fotre, m’ha donat bastant fort’. Però bo, s’ha recuperat. Està content i espere que puga aconseguir el que pot aconseguir allí.

L’equip de Patrick Kluivert

Perquè el meu fill ha fitxat pel València, per descomptat, però el FC Barcelona està sempre en el meu cor.

Els sentiments de Kluivert

Està molt content, de veritat. Està molt content. Ha fitxat fa dos dies, ha entrenat una vegada. Està content amb Gattuso i Gattuso ho coneix.