La millor informació del ValènciaCF en valencià

Patric renova el seu contracte i s’allunya del València
,

Patric renova el seu contracte i s’allunya del València

COMPARTIR

El mercat avança i el València està perdent oportunitats de mercat per a reforçar posicions importants. Gennaro Gattuso està preocupat amb la situació, perquè el club ha de vendre primer abans de fitxar, però el mercat està parat i el club de la Capital del Túria no ha sigut capaç de donar eixida a cap jugador. 

Ara mateix, un dels objectius del València per a reforçar la defensa, ha renovat amb el seu equip. Es tracta de Patric. El central espanyol acabava contracte amb la Lazio esta temporada i havia tingut contactes amb el club valencià per al pròxim curs. No obstant això, la Lazio ha informat a través d’un comunicat oficial que Patric ha renovat fins a 2027. 

El problema del València al mercat

D’esta forma, s’ha escapat un altre objectiu del València. De fet, el club valencià ha de tindre en compte que si una de les seues idees per a la confecció de la plantilla era fitxar jugadors que acabaven contracte, el seu temps s’esgota. Més que res, perquè les pretemporades ja han començat i els jugadors que no tenen equip no volen estar parats tot l’estiu a l’espera d’una oferta. 

Per tant, si el València vol fitxar barat este estiu, ha de començar a menejar amb més força les eixides dels jugadors que poden alliberar més espai en el Fair Play Financer. Per a aconseguir això, Peter Lim està tractant d’oferir als seus millors futbolistes a través de Jorge Mendes. El problema és que molts clubs tenen els mateixos problemes econòmics que el València i també necessiten vendre abans de fitxar. 

Patric va estar molt prop del València

El passat mercat d’hivern, el València va contactar amb la Lazio per a conéixer la situació de Patric. En un principi, el club italià no comptava amb el futbolista i estava buscant una eixida per a ell abans de la finalització del seu contracte. Per la seua part, el València volia una cessió. 

De fet, els contactes van estar tan avançats que, segons va informar el periodista italià Nicolo Schira, el València i Patric ja havien arribat a un acord fins a 2024. No obstant això, no es va tancar i Patric es va quedar a la Lazio, club amb el qual ha renovat fins a 2027.