+  PRIMER EQUIP  

Partit condicionat a San Mamés

Per Blanquinegres · 06 Abril, 2015

El partit de dijous pròxim serà un repte per als dos tècnics davant les baixes amb les que comptaran.

 

El VCF ja treballa pensant en el duel de dijous al Botxo, Bilbao. Però no pot oblidar que, a banda de l’amarg empat abastat davant el Vila-real, ahir va guanyar-se un mal de cap més a aplicar al partit de San Mamés, les baixes.

Per el bàndol valencià, Nuno haurà de recompondre el centre del camp davant la sanció d’un partit que Dani Parejo complirà dijous. Una sensible baixa a la medul·lar que es vora ampliada amb la d’Enzo Pérez, lesionat.

Les baixes no només afectarà al València CF, els biscaïns també es veuran afectats per les absències. Ernesto Valverde, també haurà de pensar en minimitzar els efectes negatius del homes que dijous no seran de la partida. En principi, Laporte, complirà cicle davant el València, la resta de baixes les trobem a la infermeria basca. Muniain, una peça clau per a Ernesto Valverde a l’atac roig i blanc, va caure lesionat dissabte passat a Sevilla on va tindre que eixir per un esquinç al genoll. L’altre nom que no viurà al verd el duel al Nou San Mamés serà el d’Ander Iturraspe, que va caure lesionat a l’abductor al calfament del partit de l’última jornada.

Com veiem, importants noms no seran participes d’el gran duel que es podrà vore prop de la Ria de Bilbao. Una circumstància del joc que obligarà als dos tècnics traure la millor versió d’ells com mariscals dels seus vestidors.