Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

Wass: “Este equip sempre vol guanyar”

Per Blanquinegres · 12 Abril, 2019

Este Valencia CF buscà la victòria fins al final, lluita a la búsqueda del triomf fins a l’últim minut i en el complicat partit davant el Villarreal CF, dos dels gols van arribar en el temps afegit, el 1-2 anotat per Daniel Wass, la qual cosa va significar el primer punt amb la camiseta del Valencia CF. Dos minuts després Guedes va certificar el 1-3.

Quin gran resultat!
Sí, és un gran resultat per a nosaltres, este equip sempre vol guanyar, som molt forts i juguem com a equip. És un bon partit i el 1-3 un resultat molt positiu per al partit de tornada.

Com ha sigut el gol?
Vaig entrar en l’àrea, Gayà va fer un bon centre i sense pensar li vaig donar a la pilota. Va ser un bon gol.

L’afició va tornar a estar al costat de l’equip i va acabar cantant que bote Mestalla en acabar el partit.
L’afició és molt important per a nosaltres, tant quan juguem a casa com fora. Sempre s’escolta a la nostra afició i això ens ajuda.