Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Parla Pablo Marí, jugador valencià que va ser apunyalat ahir

Per Alex Alfaro · 28 Octubre, 2022

La vesprada d’ahir va tindre una notícia molt tràgica i trista per al món del futbol i la societat en general. El defensa valencià del Monza, Pablo Marí, va ser apunyalat a l’esquena en el supermercat de Assago a la ciutat de Milà.

El futbolista valencià que juga al Monza, després d’una sessió d’entrenament matutina en el poliesportiu de Monzello, va decidir passar la vesprada de *relax al costat de la seua família. La parella va optar per passar la vesprada al costat del seu fill de quatre anys en el centre comercial Assago, a Milà. El que no sabia és que poc després seria apunyalat i traslladat en helicòpter a l’hospital.

Allí serà operat este divendres per a reduir el mal muscular causat per l’apunyalament, segons informen els mitjans italians. El jugador va resultar ferit després de ser atacat per un italià de 46 anys amb problemes mentals que va apunyalar a altres quatre persones, una de les quals, un empleat del supermercat Carrefour, va morir mentre era traslladat a l’hospital.

El jugador va parlar en declaracions a la Gazzete dello Sport per a donar un missatge de tranquil·litat referent al seu estat físic:

“Vaig tindre sort perquè vaig veure morir a una persona enfront de mi. Estava amb el carret amb el meu bebé i vaig sentir un dolor insuportable a l’esquena. Després d’això vaig veure a aquest home apunyalar a una persona en la gola, enfront de mi. Estic bé, el dilluns estaré en el camp”

“Estava amb el carret amb el meu bebé i vaig sentir un dolor insuportable a l’esquena”