+  DECLARACIONS  

Parejo: “Cada acció haurem de lluitar-la al 110%”

Per Pere Alapont · 26 Novembre, 2014

El capità del València, Dani Parejo, ha comparegut en roda de premsa després de l’entrenament d’aquest matí i ha confirmat que l’equip no s’exercitarà aquesta vesprada, al contrari del que estava previst.

El jugador s’ha mostrat molt content per la seua recuperació i ha dirigit unes paraules d’agraïment a les persones que l’han ajudat a eixir de la seua lesió. “Vull donar les gràcies als doctors i als fisios que han estat amb mi implicats les 24 hores del dia, han sigut imprescindibles”, ha declarat.

El madrileny ha explicat que, al principi, va ser un “palo” gros per a ell, ja que mai havia patit una lesió muscular així, però que cada dia ha anat “millorant” i en cada prova els resultats eren més positius.

Sobre el rival del pròxim cap de setmana, el Barcelona, Parejo ha explicat que els catalans arriben en el millor moment de la temporada i que jugar contra ells “implica molta intensitat”. “Cada acció haurem de lluitar-la al 110%. És difícil guanyar-los en posició i haurem d’atacar ràpid”, ha sentenciat.

El de Coslada ha recordat que durant els minuts que disputà contra el Llevant no es va ressentir gens i ha mostrat el seu desig de poder ajudar els companys al partit de diumenge.