ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Parejo: “Vull retirar-me en el València”

Per Pablo Marquez · 27 Juliol, 2020

El capità del València ha parlat als companys de Radio Marca sobre l’actualitat valencianista i el seu futur en el club durant les seues vacances a Eivissa.

Durant l’entrevista, Dani Parejo va parlar sobre Marcelino i la decisió de la propietat de prescindir d’ell en la jornada tres de la passada temporada.

El míster havia complit els objectius, sobretot entrar a Champions que per prestigi e ingressos era el més important. Però guanyar un títol després d’onze anys i l’any del centenari va ser inoblidable per a tots.

La destitució de Marcelino afecta. Veníem d’una dinàmica increïble amb un títol. La gent que pren les decisions dins del club va dir que no era el millor per al club. Pel que fa al vestuari, açò afecta moltíssim.

És veritat que les coses no han eixit com volíem. Els resultats no han sigut els que buscàvem. No hem complit els objectius i la campanya no ha sigut bona.

Jo estic molt bé a València, és una ciutat top. La meua família, els meus fills, tots estan perfectes a València. Fa nou anys que estic al club i per a mi és la meua casa. Em queden dos anys de contracte i m’agradaria retirar-me en el València. Però el futbol és futbol i mai saps el que passarà, però per a mi el València hui dia és el més important.