ACTUALITAT  

Parejo va viure des de la llotja de Mestalla la victòria del València

Per Alejandro Fernandez · 22 Maig, 2023

El València va aprofitar el partit d’ahir per a celebrar el Centenari de Mestalla i realitzar una sèrie d’actes especials que es van produir en l’estadi. Com a part dels actes del centenari, l’entitat va convidar al partit als jugadors amb més partits amb la camiseta del València i que formen la història del club.

Entre els convidats es troben Fernando Gómez Colomer, David Albelda, Ricardo Arias, José Manuel Sempere, Fernando Giner, Javier Subirats, Vicente Rodríguez, Robert Fernández, i Dani Parejo, que tornava a Mestalla després del partit de lliga amb el Vila-real a Mestalla.

L’ex capità valencianista que va alçar l’últim títol del club es mostra sempre molt agraït amb l’afició després d’estar 10 anys en l’entitat i viure des dels moments més difícils, fins als més feliços.

Entre les absències a l’acte destaquen la de Miguel Ángel Angulo, entrenador del València Mestalla, que no va poder acudir perquè es trobava a Càceres disputant el play off d’ascens a la Primera Federació, i Santiago Cañizares, qui no va poder acudir a la cita per motius de treball.

A més de l’acte amb les llegendes valencianistes, Mestalla va agrair als aficionats a través d’una carta viure el seu Centenari al costat d’ell, la Societat Unió Musical d’Iàtova va interpretar la partitura del primer himne del València CF de 1924 i un cantant va cantar l’himne regional en directe.Hola