+  PRIMER EQUIP  

Parejo torna per la porta gran

Per Pere Alapont · 25 Novembre, 2014

Coincidint amb el derbi de la ciutat de València, el capità del conjunt de Mestalla, Dani Parejo, tornava als terrenys de joc quasi un mes després de la seua última aparició. La darrera vegada que el de Coslada havia xafat un terreny de joc havia sigut el 25 d’octubre, també en un altre derbi autonòmic, en aquest cas, contra l’Elx. Pocs dies després d’eixe partit, el migcampista patia una lesió de grau 2 als isquiotibials de la cama esquerra que el mantindria allunyat de la competició unes setmanes.

Durant el temps que Parejo ha estat fora de l’equip s’ha aconseguit una victòria a Vila-real i un empat a Mestalla contra l’Athletic Club, però les sensacions han sigut sempre d’una dependència important de la seua figura. S’enyorava cert equilibri al centre de l’equip, algú que donara estabilitat a l’equip i circulació als balons en la zona de creació.

El madrileny no figurava com a titular al partit de diumenge, però el gol que avançava al Llevant feu reaccionar immediatament a Nuno Espírito Santo, el qual va manar entrar al jugador per a canviar el rumb del partit. I així va ser. El mateix Parejo feu el gol de l’empat, tot i que de poc serviria després, i es va mostrar molt fresc durant els 25 minuts que va estar en acció.

Al club es temia que el jugador poguera recaure, ja que el seu estat encara no era l’idoni per a jugar amb la intensitat que ho havia fet, però el capità va assegurar en zona mixta una volta acabat el partit que no s’havia ressentit gens de la lesió. Tot fa indicar, per tant, que aquesta peça fonamental del València hi estarà present al gran partit de diumenge vinent davant el Futbol Club Barcelona a Mestalla.