La millor informació del ValènciaCF en valencià

Parejo: “Són moments durs, però tornarem més forts”
,

Parejo: “Són moments durs, però tornarem més forts”

COMPARTIR

728-90

El capita del VCF, Dani Parejo, va repassar anit en El Transistor de OndaCero l’actualitat valencianista i la perillositat del partit front l’Atalanta, que ha sigut catalogat per les autoritats sanitàries italianes com el principal focus de contagi del COVID19 en el seu país.

“És dur pensar que més de 3.000 persones que vingueren a veure’ns a Milà, en un partit important, pogueren contagiar-se i posar en risc alguna vida”, va explicar el capità. A més, va afegir que “són moments durs, però tornarem més forts”. Això sí, va apel·lar a la responsabilitat de la societat per a, entre tot, “tirar endavant”.

També va informar sobre l’estat dels companys infectats: “Afortunadament estan asimptomàtics. Estan bé i entrenant”. Així, va confessar que tenia la mosca en l’orella perquè va compartir habitació amb Gayá, però no per ell, sinó pels meus pares.

Actualitat i el seu confinament

El capità va explicar també la donació que es va fer des de la plantilla fa una dies a la Casa de la Caritat de València. “Som uns privilegiats i el mínim que podem fer és aquest tipus de coses. No només demanem diners, tot val en aquest tipus de situacions”, va assegurar.

A més, va parlar sobre com esta sent el seu confinament. Va dir que ja té “mono de futbol” i que dins de les condicions i limitacions que té a sa casa, fa fonamentalment bici i força.

Per últim, va confessar que se’n va a dormir més tard i que “el més positiu és poder gaudir dels meus fills 24 hores”.