+  PRIMER EQUIP  

Parejo podria forçar per arribar al derbi

Per Blanquinegres · 19 Novembre, 2014

Nuno esperarà fins a últim moment per saber si podrà comptar amb el de Coslada i hui mateix podria reaparèixer als entrenaments junt la resta de companys.

 

Dani Parejo podria ser el colp d’efecte per a Nuno si este posa una marxa més en la seua recuperació i es de la partida el pròxim diumenge al Ciutat de València al derbi de la Ciutat del Túria.

La setmana passada ja apuntarem que l’objectiu del capità blanquinegre era tractar d’arribar al diumenge 30 de Novembre, estar al 100% per rebre al FC Barcelona al Camp de Mestalla. Però, amb el treball de Parejo i dels servicis mèdic del València han aconseguit guanyar-li temps a una lesió muscular que tenia un terminis de curació de 4 a 6 setmanes. Recordar que la lesió va produir-se a les portes del derbi davant el Vila-real, el 30 del passat mes d’Octubre.

Finalment, si el ‘10’ arriba en condicions de jugar, Nuno tornaria, com quasi te clar, al sistema 4-3-3 i que tan bons fruits ha donat. De no ser el madrileny, Nuno tindria en ment col·locar a Carles Gil en la posició de Dani i que a més a més, es troba preparat per tirar una mà en qualsevol part del centre del camp.