ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dani Parejo no assistirà a l’amistos a Bournemouth

Per Blanquinegres · 03 Agost, 2016

El gros del grup blanquinegre present a Marlow ja fa camí cap a Bournemouth per disputar a les 20:45h una nova prova davant el rival local de la Premier League, l’AFC Bournemouth.

El bus ha partit amb 27 integrants, entre ells les noves cares recentment aterrades en Anglaterra, Martín Montoya i Luis Nani. 27 de 28 perquè Dani Parejo continua amb el seu càstig, convocat per Pako Ayestarán, i no assistirà en directe al quart encontre amistós dels valencianistes, primer al Regne Unit.

Cal tindré en compte que la mesura pot sorprendre més encara perquè jugadors recentment arribats com Mustafi, Nani o Montoya assistiran al partit com uns aficionats més a les graderies del Vitaly Stadium. Ayestarán podria haver copiat el mateix modus operandi, obligant al jugador a ser objecte de les càmeres i flashos davant la situació que té al de Coslada com a màxim protagonista de l’stage a les illes britàniques.

La sanció no té data de caducitat. Prompte el jugador tornarà a creuar-se les mirades amb Suso Garcia Pitarch qui ha viatjat amb la xicoteta expedició que hui s’ha incorporat. A més a més, caldrà vore el pas de les pròximes hores desprès de les paraules de Monchi, homòleg de Suso al Sevilla on acceptava la decisió dels reponsables blanquinegres i tancava la porta a l’arribada de Dani Parejo al conjunt hispalense.