+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Parejo: “L’equip és molt madur, està sabent jugar cada partit”

Per Blanquinegres · 11 Maig, 2015

Paraules del Capità del VCF, Dani Parejo repassant el que va ser l’electric duel de dissabte a Madrid il’importància del duel de diumenge pròxim davant el Celta, el que podria certificar, de nou, al Club de Mestalla com equip Champions.

 

Contents l’equip va saber jugar, va madurar el partit , ells es jugaven la lliga, nosaltres la Champions, va posar-se per davant al marcador, l’equip va sumar un punt i la sensació es de que vam perdre 2 punts.

Agrair a la gent que va estar al Bernabéu. Sempre es un plaer estar fora de casa i tindre el recolzament de l’afició.

Últimament estem fen-ho be allí empatant als últims partits.

Hem jugat grans partits al Bernabéu i al Camp Nou on no vam aconseguir la victòria però la imatge crec que ha estat increïble.

És l’últim partit a casa, són tres punts importantíssims per al nostre objectiu i dir-li a l’afició que es comporte com fins ara perquè estan sent de deu.

Jo crec que va ser una festa, per a nosaltres són més que tres punts. Suposaria tenir molt a prop l’objectiu de la Lliga de Campions.

Som molt joves, un bloc que té molta ambició, moltes ganes i que en cada partit ho dóna tot. Tot el món pensava que a l’equip, per la seua joventut, li anava a pesar la pressió i per res ha estat això. L’equip és molt madur, està sabent jugar cada partit i aguantant bé la pressió, que és molta a hores d’ara de la competició. Chapó per a tots!