+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Parejo: “La gent, l’any passat, dubtava de si aguantariem la pressió i acabarem entrant en Champions”

Per Blanquinegres · 15 Septembre, 2015

El capità del València CF, Dani Parejo ha acompanyat en el dia de hui a Nuno Espírito Santo en la que ha sigut la roda de premsa prèvia al partit entre el VCF i el Zenit de Sant Petersburg. El de Coslada s’ha mostrat molt conscienciat de que demà arranca el premi abastat la temporada passada.

 

L’any passat va ser un any dur i exigent. Vam aconseguir l’objectiu i ara el tenim ja ací. Per a qualsevol jugador esta competició es la millor amb el millor, jo sé el que requereix. Cal donar tot en 90 minuts en concentració, tàcticament i esperem començar el primer partit de la Lliga en bon peu.

Sempre que es guanya és important, i més fora de casa que sempre és més costos. Venim amb més confiança i el grup esta molt més unit, eixa es la clau de l’equip i la seua vertadera arma.

Per a nostres Mestalla l’any passat va ser increïble i ells van ser la clau per a que nosaltres demà juguem la Champions. Vull convidar a la gent perquè l0ambient d’este tipus de partits es únic.

Tenim nous jugadors que també han tingut la possibilitat de jugar esta competició as seus clubs. Al final no es qüestió de veterans o no. La gent l’any passat dubtava de si podríem aguantar la pressió i acabar entrant en Champions, però vam confiar en el company del costat amb una plantilla jove també. Eixe tema no té més, tots som madurs.