ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Parejo i Coquelin estan en l’agenda del Sevilla

Per Pablo Marquez · 17 Juliol, 2020

La revolució en la plantilla del València va a ser molt gran este estiu. El club ha decidit posar en venda al capità, Dani Parejo, un jugador diferencial que ja ha rep ofertes d’altres equips de la lliga per a unir-se a ells la pròxima temporada.

DANI PAREJO

Segons ha informat Hector Gómez, Sevilla i Atlètic de Madrid s’han interessat per la situació del migcampista de Coslada. Per la seua part, Monchi ja ha cridat a Parejo per a conéixer la seua predisposició per a jugar en Nervió.

A més, una de les raons per les quals s’ha posat a Dani Parejo en la porta d’eixida del club és la seua elevada fitxa. Parejo està en el primer escaló salarial de la plantilla i ja porta nou temporades en el club. També, és important destacar la mala relació del capità del València amb el president del club, Anil Murthy.

Parejo ja va estar a punt d’anar-se’n al Sevilla l’any 2016. L’entrenador, Pako Ayestaran, va decidir apartar a Parejo de l’equip perquè s’havia posat en
rebel·lia. Finalment, Parejo es va quedar en el València. No obstant això, tot fa indicar que esta temporada serà l’última del capità com a valencianista.

FRANCIS COQUELIN

Les intencions del migcampista francés sempre han sigut les de continuar en l’entitat valencianista. Coquelin va arribar en gener de 2018 al València per 12 milions d’euros i s’ha convertit en un dels jugadors més importants de la plantilla. En principi anava a ser un reforç de Kondogbia, però amb bones actuacions va aconseguir arravatar-li el lloc al migcamp.

No obstant això, Anil Murthy ha decidit que Francis Coquelin no deu continuar defensant els colors valencianistes i ha de buscar-se una eixida a un altre club. Per això, el Sevilla ja està pendent de la situació del migcampista francés i pot ser que prepare una oferta per a fer-se amb Coquelin i Parejo.

La revolució valencianista va a ser massa gran i els jugadors que el club vol que abandonen l’equip han sigut molt importants els últims anys i han donat moltes alegries al valencianisme, com la Copa del Rei. Per això, la decisió que ha adoptat la cúpula directiva del club és incomprensible per a gran part del valencianisme.