ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Parejo fitxa pel Vila-real

Per Pablo Marquez · 12 Agost, 2020

El capità del València abandona l’equip nou temporades després i serà nou jugador del Vila-real per a les pròximes quatre temporades. El València no veurà cap diner per Parejo al qual li han donat la carta de llibertar. D’altra banda, el migcampista de Coslada no demanarà els dotze milions que li quedaven per cobrar en el València.

PROBLEMES AMB LA PROPIETAT

Els motius pels quals Dani Parejo ha hagut d’abandonar el València no són esportius. Meriton Holdings no volia la continuïtat del migcampista de Coslada, perquè va donar-li suport a Marcelino en el moment en el qual Peter Lim va decidir prescindir de l’entrenador asturià. A més, des de Meriton consideren que no ha sigut un bon capità esta temporada i que no ha sigut capaç d’unir a un vestuari que tenia molts problemes interns.

NOU ANYS EN EL VALÈNCIA

Dani Parejo ha defensat els colors del València des de fa nou temporades. S’havia convertit en capità i va passar els pitjors anys de la història recent de l’equip de la Capital del Túria.

No obstant això, Parejo va aconseguir revertir la situació i va fer dues temporades fantàstiques amb Marcelino Garcia Toral. En la memòria de tot valencianista sempre estarà la Copa del Rei i a Parejo se li recordarà com el capità de la Copa del centenari.